Keramat Mina, Cintapuri Darussalam, Banjar: Béda antara owahan

ganti isi, replaced: sawijining → siji
Tenger: Besutan sumber
(ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
| kapadhetan =-
}}
'''Keramat Mina''' iku sawijiningsiji [[désa]] ing [[Kacamatan]] [[Cintapuri Darussalam, Banjar|Cintapuri Darussalam]], [[Kabupatèn Banjar]], Provinsi [[Kalimantan Kidul]], [[Indonésia]]. Sakdurunge désa iku mlebu dening [[Kacamatan]] [[Simpang Empat, Banjar|Simpang Empat]].<ref>http://www.kemendagri.go.id/media/filemanager/2018/02/01/6/3/63.kalimantan_selatan.fix.pdf</ref>
 
== Pranala njaba ==
{{Kabupatèn Banjar}}
{{Kalimantan Kidul}}
 
 
{{Désa-stub}}
352.737

besutan