Onkologi: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (10))
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
 
Onkologis bisa dipérang miturut jinis perawatan kang disadiakaké.
* [[Onkologi radhiasi]]: orang kang mligi ngenani perawatan kanker nganggo [[radhiasi ionisasi|radhiasi]], sawijiningsiji prosès kang karan [[radhioterapi]].
* [[Bedhah Onkologi]] iku kang ahli sajeroning pambuangan [[tumor]], kang ana ing pérangan:
 
352.737

besutan