Albert Camus: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
'''Albert Camus''' (dipocapaké [al'bɛr ka'my]) ([[Mondovi]] (saiki [[Dréan]]), [[Aljazair]], [[7 November]] [[1913]]– [[Villeblin]], [[5 Januari]] [[1960]]) iku [[panulis]] filsafat / [[filsuf]] [[Prancis]] kalairan [[Aljazair]].{{fact}} Dhèwèké kerep éwoning panulis [[eksistensialisme|eksistensialis]], nanging mbokmenawa luwih bener diarani panulis [[absurdisme|absurdis]].{{fact}} Camus iku wong katurunan [[Spanyol]].{{fact}}
 
Taun [[1957]] Camus dianugrahi [[Bebungah Nobel]] Sastra mawa yuswa 44 taun.{{fact}} Camus iku kekancan raket karo [[Jean-Paul Sartre]], sastrawan eksistensialis lan [[Simone de Beauvoir]],éwadéné Camus duwé ilèn filsafat kang béda karo Sartre.{{fact}} Sanadyan akèh wong kang nyebut Albert Camus iku filsuf, dhèwèkè luwih seneng ingaran minangka sastrawan utawa seniman.{{fact}} Camus tilar donya sajeroning sawijiningsiji kacilakan [[montor]] ing Villeblevin tanggal [[5 Januari]] [[1960]].{{fact}}
 
== Latar wuri ==
352.737

besutan