Słubice: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (2)
(ganti isi, replaced: sing → kang (10))
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (2))
 
[[Gambar:Slubice_Oderbruecke.jpg|thumb|Pamandhangan saka kreteg kang ngliwati kali [[Oder]] saka arah Jerman]]
 
'''Słubice''' ([{{IPA|swuˈbiʦɛ}}], [[basa Jerman|Jerman]]: ''Dammvorstadt'') iku sawijiningsiji kutha kang papané ana ing sisih kuloné [[Polen]] ing pinggiring kali [[Oder]]. Kutha iki kang ndunungi 25.000 jiwa. Nganti taun [[1945]], kutha iki pérangan wétan kutha [[Frankfurt an der Oder]] (''Dammvorstadt'', ''Gartenstadt''). Jeneng Słubice iku éjaan [[basa Polen|basa Polen modhèren]] kanggo ''Zliwitz'', sawijiningsiji désa kang ingaran ing piagem kutha [[Frankfurt]] kang ditulis ing taun [[1253]].
 
==Sithik bab kutha iki==
352.730

besutan