Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

6 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
{{kanggé|Antwerpen|Antwerpen (disambiguasi)}}
[[Gambar:Skyline Antwerpen.jpg|right|thumb|Antwerpen]]
'''Antwerpen''' ([[basa Inggris]]: ''Antwerp'', [[basa Prancis]]: ''Anvers'') iku sawijiningsiji ''[[gemeente]]'' ing [[Provinsi Antwerpen]] (lan ibukuthané), ing [[Flandria]], salah siji saka telu entitas pulitik ing [[Bèlgi]].
 
Nalika tanggal [[1 Januari]] [[2004]] Antwerpen duwé total sing ndunungi 455.148 jiwa (222.395 lanang lan 232.753 wadon). Wewengkon totalé 204,51 km² kanthi [[kapadhetan sing ndunungi]] 2.225,51 jiwa/km².
348.872

besutan