País Vasco: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(éjaan, replaced: Daftar → Pratélan (3), Ekonomi → Ékonomi (2), motto → sesanti, Kongres → Konggrès (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
}}
[[Image:Basque country map.png|thumb|250px|right]]
'''País Vasco''' ([[basa Basque|Basque]] ''Euskadi'', [[basa Spanyol]] ''País Vasco'') iku sawijiningsiji [[komunitas otonomi ing Spanyol|komunitas otonomi]] ing [[Spanyol]], kanthi kutha krajan [[Vitoria]].
 
[[Provinsi Spanyol]] kang dumunung ing País Vasco ya iku:
352.737

besutan