Dhinamisme: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: ganti isi, replaced: ndonya → donya)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
'''Dinamisme''' iku sawijiningsiji konsèp kang nduwé sawetara arti.
*[[Dinamisme (metafisika)]], udaran kosmologi tumrap donya material miturut [[filosofi prosès]].
352.737

besutan