Yukata: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
{{rapèkaké|Wikifikasi}}
'''Yukata''' iku jeneng salah sawijiningsiji klambi tradhisionalé Jepang. Sanajan klambi tradhisional, yukata isih kerep dinggo karo wong Jepang tekan saiki yèn ana fèstival-fèstival, utamanè wong-wong enom.
 
== Yukata lan Kimono ==
352.737

besutan