Iława: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
ganti isi, replaced: sawijining → siji
c (kosmetik)
(ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
|}
 
'''Iława''' ([[basa Jerman|Jerman]] ''Deutsch Eylau'') iku sawijiningsiji kutha ing lor-wétan Polen. Kutha iki sing ndunungi 33.912 jiwa (2006). Kutha sing dadi kutha krajan powiat Iława iki dumunung ing [[Warmian-Masurian Voivodeship]] (wiwit 1999); sadurungé kalebu tlatah [[Olsztyn Voivodeship]] (1975–1998).
 
== Kutha kembar ==
* {{flagicon|Nèderlan}} [[Tholen]], [[Walanda]]
* {{flagicon|Lithuania}} [[Gargždai]], [[Lituania]]
{{Poland-geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Polen]]
 
 
{{Poland-geo-stub}}
352.737

besutan