Bari: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(ganti isi, replaced: mliginé → mligi (2), sing → kang (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
website = [http://www.comune.bari.it www.comune.bari.it] |
}}
'''Bari''' iku sawijiningsiji comune ing [[provinsi]] Bari, region [[Apulia]] (utawa, ing [[basa Italia]], ''Puglia''), ing pinggir [[Segara Adriatik]], ing [[Italia]]. Tlatah iki minangka pusat ékonomi kaloro ing wewengkon Italia kidul, lan misuwur kanthi pelabuhané lan minangka kutha universitas, lan kutha [[Saint Nicholas|Saint Nicholas saka Bari]]. Sing ndunungi 328,458 ana ing tlatah kang jembaré 116 km², déné kang ndunungi kang ana ing kutha ana 653,028 ing tlatah kang jembaré punjul 203 km² (Cacahé nambah kanthi rikat). Watara 500,000 kang ndunungi manggon ana ing tlatah metropolitan.
<gallery>
File:Castello normanno-svevo (Bari) 2017.jpg
348.872

besutan