Timus: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (6))
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
'''Timus''' ({{lang-en|thymus}}, {{lang-el|θυμός, tumos}} - ati, jiwa, kepénginan, kauripan) iku sawijiningsiji kelenjar kang dumunung ing ngarep [[dhadha]], kang boboté ngancik palib abot nalika [[manungsa]] ngancik mangsa [[pubertas]].<ref name="PM16549602">{{cite web
| url = http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16549602
| title = The thymus: a comprehensive review.
352.737

besutan