Płońsk: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: éjaan, replaced: kilometer → kilomèter, padunung → sing ndunungi, nomor → nomer)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
|}
 
'''Płońsk''' ([[basa Jerman|Jerman]] ''Plonsk, Plöhnen'' (1941-1945)) iku sawijiningsiji kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 22.359 jiwa (30 Juni 2015). Lokasiné sakiwa-tengené 60 km kuloning Warsawa.
 
== Pranala njaba==
352.737

besutan