Castelvetere in Val Fortore: Béda antara owahan

→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Desember → Dhésèmber, Demografi → Dhémografi)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
mapx = 41.4500 |
}}
'''Castelvetere in Val Fortore''' iku sawijiningsiji ''[[comune]]'' (''municipality'') ing [[Provinsi Benevento]] ing region [[Campania]], [[Italia]], dumunung watara 90&nbsp;km lor-wétané kutha [[Napoli]] lan watara 35&nbsp;km lor-wétané kutha [[Benevento]]. Miturut data sensus tanggal [[31 Dhésèmber]] [[2004]], kutha iki sing ndunungi cacahé 1,665 lan jembar wewengkon 34.5&nbsp;km².<ref>ISTAT (''Italian statistical institute'').</ref>
 
Castelvetere in Val Fortore wewatesan karo: [[Baselice]], [[Colle Sannita]], [[Riccia, Italy|Riccia]], [[San Bartolomeo in Galdo]], lan [[Tufara]].
352.737

besutan