The Rescuers: Béda antara owahan

30 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
ganti isi, replaced: sawijining → siji (5)
(ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar, sing → kang (13))
(ganti isi, replaced: sawijining → siji (5))
| followed_by = ''[[The Rescuers Down Under]]'' (1990)
}}
'''''The Rescuers''''' iku sawijiningsiji [[filem animasi]] prodhuksi [[Walt Disney Productions]] lan dirilis ke biyoskup déning [[Buena Vista Pictures]] tanggal [[22 Juni]] [[1977]]. Film iki ya iku dadi filem kaping 23 ing sérial [[Pratélan filem Disney|filem animasi klasik Walt Disney]]. Film iki digawé dhedhasar buku mawa judhul kang padha lan ditulis déning [[Margery Sharp]]. Caritané disutradarani [[Wolfgang Reitherman]], [[John Lounsbery]], lan [[Art Stevens]].
 
Plot filem iki munjer marang rong tikus kang jenengé Bernard lan Bianca, kang kudu nylamataké sawijiningsiji bocah yatim cilik mlarat kang jenengé Penny saka tangan para durjana kang ndarbèni omah gadhé kang jenengé Madame Medusa.
 
Film iki merlokaké béya 1,2 milyar dolar AS. [[Eva Gabor]], [[Bob Newhart]], [[Geraldine Page]], [[Jim Jordan]], lan [[Joe Flynn]] mèlu ngisi swara filem iki.
* [[Michelle Stacy]] minangka Penny: gadis yatim yang diculik. Dia ya iku harapan yang terlihat déning seorang [[bintang]] di langit.
* [[Joe Flynn]] minangka Mr. Snoops: Medusa's pemihak.
* [[John McIntire]] minangka Rufus: sawijiningsiji tuwa kucing kang dikatakan Bernard lan Bianca tentang Madame Medusa.
* [[James MacDonald]] minangka Evinrude: sawijiningsiji capung kang bantu Bernard lan Bianca
* [[Jim Jordan]] minangka Orville: sawijiningsiji [[albatros]] kang menerbangkan Bernard lan Bianca ke tujuan mereka.
 
<!-- == Distribusi ==
352.737

besutan