Prudnik: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
c
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
|}
 
'''Prudnik''' ([[basa Jerman|Jerman]] ''Neustadt'') iku sawijiningsiji kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.
 
[[Kategori:Kutha ing Polen]]
352.737

besutan