Hampshire: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (4))
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
[[Gambar:EnglandHampshire.png|right|223px|Lokasi Hampshire ing Inggris]]
'''Hampshire''' arupa sawijiningsiji county ing [[Inggris]] kang duwé wiyar wewengkon 3.769 km² lan populasi 1.671.000 jiwa ([[2005]]). Kutha krajané ya iku [[Winchester]].
 
Hampshire iku papan jujugan plesiran kang populèr, kanthi atraksi wisata kalebu resort ing pinggir laut, laladan bahari ing [[Portsmouth]] lan musium ing kutha [[Beaulieu]]. Hampshire duwé sajarah bahari kang cukup tuwa. Loro ing antarané pelabuhan Inggris kang gedhé dhéwé ana ing pesisiré.
352.737

besutan