Zenica: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: éjaan, replaced: paling gedhé → gedhé dhéwé)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
[[Gambar:Zenica night.jpg|thumb|200px|Zenica ing wayah wengi]]
'''Zenica''' ([[Sirilik]]: ''Зеница'') iku sawijiningsiji [[kutha]] indhustri lan kutha gedhé dhéwé katelu lan munisipalitas ing [[Bosnia-Herzegovina]]. Kutha iki minangka kutha krajan [[Kanton Zenica-Doboj]] ing [[Federasi Bosnia-Herzegovina]]. Sing ndunungi cacah 170.000 jiwa ([[2007]]) kanthi jembar wewengkon 499,7 km².
 
== Kutha kembar ==
352.737

besutan