Stanghelle: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(éjaan, replaced: Dhaftar → Pratélan (4), Dhaptar → Pratélan, motto → sesanti)
c
 
== Uga delengen ==
* [[Pratélan désa ing Nurwègen]]
 
== Réferènsi ==
{{Reflist}}
{{stub|Éropah}}
 
[[Kategori:Pratélan désa ing Nurwègen]]
 
 
{{stub|Éropah}}
11.291

besutan