Caruban, Kandhangan, Temanggung: Béda antara owahan

c
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
c
 
|kapadhetan =-
}}
'''Caruban''' iku salah siji désa ing [[Kandhangan, Temanggung|Kacamatan Kandhangan (Kandangan)]], Kabupatèn [[Kabupatèn Temanggung|Temanggung]], [[Provinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].<ref>{{Cite web|url=http://www.kemendagri.go.id/pages/data-wilayah|title=Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015) - Kementerian Dalam Negeri - Republik Indonesia|last=|first=|date=|website=www.kemendagri.go.id|language=id|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2017-10-31}}</ref>
 
== Rujukan ==
11.291

besutan