Karnivora: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2))
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
'''Karnivora''' iku tembung saka [[basa Latin]] kang tegesé pamangan daging. Kéwan-kéwan kang mangan daging thok iku antarané: [[kucing]], [[asu]] lan [[baya]].
 
== Foto kéwan karnivora ==
Naraguna anonim