Bendara: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Bendara''' ya iku sesebutaning gelar ningrat [[Wong Jawa|Jawa]]. Gelar iki dianggo para darahing ratu sing isih luhur. Ing kraton-kraton trah [[Kasultanan Mataram|Mataram Islam]] kayadèné [[Kasultanan Ngayogyakarta Hadiningrat]], [[Kasunanan Surakarta]], [[Kadipatèn Mangkunagaran]], lan [[Kadhipatèn Pakualaman]], sesebutan bendara dianggo ing para putra/putri sultan saka garwa padmi lan garwa ampeyan.
 
[[Kategori:Sesebutan bangsawan Jawa]]
1.255

besutan