Rambut: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Pérangan-pérangan rambut: ganti isi, replaced: kelenjar → klanjer (2)
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
(→‎Pérangan-pérangan rambut: ganti isi, replaced: kelenjar → klanjer (2))
* ''Hair shaft'' utawa batang rambut ya iku pérangan rambut kang metu saka lan ana ing sakduwuré kulét.<ref name="internet1" />
* ''Arrector pili muscle'' utawa otot ''areaktor pili'' ya iku otot cilik kang nèmpèl ing ''folikel'' rambut.<ref name="internet1" />
* ''Sebaceous gland'' utawa ''kelenjarklanjer lenga'' ya iku [[kelenjarklanjer micrisopik]] kang fungsiné ngetokaké ''sebum'' (lenga) lan uga kanggo nglindungi saka kuman.<ref name="iternet1" />
* ''Hair follicle'' utawa ''folikel'' rambut ya iku kantung cilik wadhah kanggo oyot rambut.<ref name="internet1" />
* ''Hair papilla'' ya iku pérangan kng ana ing ''folikel'' paling ngisor lan tugasé nampa ''nutrisi'' saka ''folikel''. Ing kéné panggonan rambut sakbeneré tukul.<ref name="internet1" />
352.737

besutan