Wulung: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Ciri-ciri: ganti isi, replaced: oksigen → oksigèn, Oksigen → Oksigèn
(→‎Ciri-ciri: ganti isi, replaced: kagem → kanggé)
(→‎Ciri-ciri: ganti isi, replaced: oksigen → oksigèn, Oksigen → Oksigèn)
 
Wulung punika kéwan pamangsa. Panganan utami wulung inggih punika kéwan [[mamalia]] alit kados [[tikus]], [[bajing]], lan [[pitik]]. Wonten sapérangan wulung ingkang nangkep [[iwak]] lan dipundadosaken panganan utami. Cucuk wulung boten wonten wajanipun nanging gadhah wangun béngkong lan kiyat sanget kanggé ngoyak daging mangsa. Peksi punika ugi ndarbèni satunggal pasang suku ingkang kiyat/kukuh lan [[kuku]] ingkang landhep kanggé nyengkerem mangsa. Wulung ugi ndarbèni daya pandelengan ingkang permana kanggé mburu mangsa saking let ingkang tebih.
 
Wulung ndarbèni [[sistem ambegan]] ingkang saé lan saged kanggé nyimpen [[oksigenoksigèn]] ingkang kathah. OksigenOksigèn punika dipunperloaken wanci mabur. [[Jantung]] peksi wulung wonten sekawan bilik kados [[manungsa]]. Bilik nginggil dipuntepangi kanthi sebutan [[Jantung|atrium]] lan bilik ngandhap dinpuntepangi kanthi sebutan [[Jantung|ventrikel]].
 
== Jinis-jinis wulung ==
352.737

besutan