Noah: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: dituduh → dituding
c (→‎top: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: dituduh → dituding)
 
Grup band kang kondhang amarga tembang kang judhulé ''Ada Apa Denganmu'', ''Topeng'' lan ''Kukatakan Dengan Indah'' iku,
tau kena masalah nalika vokalisé ''Ariel'' dituduhdituding madoni wong wadon kang duwé jeneng [[Sarah Amalia]] lan
ora sedia tanggung jawab.<ref name="Peterpan 1"/>
 
352.737

besutan