Noah: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: dukungan → panjurung (2)
(→‎top: ganti isi, replaced: dituduh → dituding)
(→‎top: ganti isi, replaced: dukungan → panjurung (2))
 
sayangé, keceriaan kang kuduné dirasaké para personel Peterpan teralangi,
Sang vokalis yakni [[Nazril Irham]] utawa kang kondhang karo nama [[Ariel]] isih ndekem ing balik jeruji wesi tahanan Mabes Polri lantaran kasus video porno kang ngelibatké dhèwèké.<ref name="Peterpan 1"/>
meski ngono, dukunganpanjurung ora mandhek saka Sahabat Peterpan.<ref name="Peterpan 1"/>
Lewat situs jejaring Twitter, akun anyar band kang nggunaké nama newpeterpanband, para penggemar kalebu musisi liya lan [[Luna Maya]] (kekasih Ariel)
mènèhi dukunganpanjurung penuh déning para personel.<ref name="Peterpan 1"/>
 
=== Diskografi ===
352.737

besutan