Werna wèb: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
ganti isi, replaced: ndhukung → njurung (2)
(ganti isi, replaced: didhukung → dijurung (2))
(ganti isi, replaced: ndhukung → njurung (2))
 
== Sajeroning HTML ==
Sajeroning kaca wèb kang nganggo format [[HTML]] warna-warna wèb bisa dipigunakaké liwat dhéfinisi stil (''style'') sawijining entitas. Mèh saben entitas [[HTML]] diwasa iki ndhukungnjurung panggunaan stil.
 
<nowiki>&lt;b style="color:#FF9329;"&gt;Conto panggunaan werna #FF9329 ing tag b jroning HTML.&lt;/b&gt;</nowiki>
== Jeneng-jeneng warna X11 ==
 
Minangka tambahan, sawetara warna didhefinisèkaké déning sawetara [[panjelajah wèb]] kaya [[Internet Explorer]] utawa [[Mozilla Firefox]]. Sawijining panjelajah wèb manawa ora bisa ngenali kabèh warna iki, nanging wiwit taun [[2005]] kabèh panjelajah wèb modèren ndhukungnjurung kanthi pepak warna-warna kang kadaftar. Akèh saka warna-warna iki dijupuk saka pratélan warna-warna [[X11]] kang didistribusèkaké bebarengan karo sistem [[X Window]], Werna-warna mau wis distandarisasi déning [[SVG 1.0]] lan dijurung déning agèn-agèn pangguna [[SVG Full]], nanging dudu péranganing [[SVG Tiny]].
<!--
Hampir sama persis nama-nama warna seperti di atas digunakan dalam [[.net Framework]], dalam KnownColor dan enumerasi Color. Warna yang berbeda hanya DarkSeaGree yang didefinisikan sebagai 8F,BC,8B (dan bukan 8F,BC,8F).
352.737

besutan