Sebuku, Nunukan: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
(enggal)
 
(→‎top: ganti isi)
 
{{Sebuku, Nunukan}}
{{Kabupatèn Nunukan}}
 
 
{{Kacamatan-stub}}
352.737

besutan