Jawa Kulon: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3)
(→‎top: ganti isi, replaced: Tegese → Tegesé)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3))
|}
 
'''Jawa Kulon''' utawa ([[basa Indonésia]]:'''Jawa Barat'''), iku provinsi [[Indonésia]] singkang dunungé ana kuloné [[Jawa Tengah|Provinsi Jawa Tengah]]. Provinsi iki minangka papan singkang singkang ndunungi [[wong Sundha]] né manggon paling akèh kanthi rélatif.
 
== Daerah Tingkat II ==
352.730

besutan