18 Mèi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigati: ganti isi, replaced: sing → kang
(→‎Kadadosan Wigati: ganti isi, replaced: Karajan Manunggal Raya → Karajan Manunggal)
(→‎Kadadosan Wigati: ganti isi, replaced: sing → kang)
 
* '''[[1910]]'''-[[Bumi]] ngliwati buntut [[komét Halley]].
* '''[[1958]]'''-[[Pesawat]] [[F-104 Starfighter]] nggawé rékor anyar mawa karikatan 2.259,82 km/jam.
* '''[[1974]]'''-Operasi ''[[Smiling Buda]]'': [[India]] bisa kasil nglakoni [[uji coba nuklir]]é singkang kapisan.
* '''[[1998]]'''-Atusan mahasiswa saka [[Forum Kota]] lan [[UI]] bisa nerjang pager nyerbu [[Gedhong DPR/MPR]], iki gelombang kapisan pendudukan Gedhong DPR/MPR déning para mahasiswa.
* '''[[2010]]'''-Sawijining '''[[Pemboman Kabul Mèi 2010|bom]]''' njeblug ing [[Kabul]], [[Afganistan]], niwasaké 18. VOA, MediaIndonesia, lll. nyebutaké 18; BBC nyebutaké 19 kalebu 6 prajurit [[Pakta Pertahanan Atlantik Utara|NATO]]. {{sumber|url=http://www.bbc.co.uk/indonesia/dunia/2010/05/100518_kabulbomb.shtml|nama=BBC}} {{sumber|url=http://www1.voanews.com/indonesian/news/war/Bom-Serang-Konvoi-NATO-18-Tewas.html|nama=VOA}} {{sumber|url=http://www.mediaindonesia.com/read/2010/05/18/143649/39/6/Bom-Bunuh-Diri-Taliban-Kenai-Rombongan-NATO-18-Orang-Tewas|nama=MediaIndonesia}}
348.872

besutan