Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
nganyari logo
(nganyari logo)
__NOTOC__
{{WAM
|header = Wulan Asia Wikipédia <div style="margin-right:1em; float:right;">[[File:SunWikipedia WikiAsian Month Logo v2.svg|450px300px|center]]</div>
|subheader =
'''Wulan Asia Wikipédia''' iku kagiyatan besutandhing (''edit-a-thon'') taunan sing ancas ngundhakaké sesurupan antarané paguyuban-paguyuban Asia ing Wikipédia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2017, kagiyatan Wulan Asia ing Wikipédia Jawa nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel sing gegayutan nagara-nagara ing Asia. Ing taun kapungkur, éwon artikel disumbangaké sarana puluhan basa ing dalem Wulan Asia Wikipédia.