Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
(Mbalèkaké owahan 1459264 déning Notanotheramy (rembugan))
Tenger: Pawurungan
|header = Wulan Asia Wikipédia <div style="margin-right:1em; float:right;">[[File:Wikipedia Asian Month Logo v2.svg|300px|center]]</div>
|subheader =
'''Wulan Asia Wikipédia''' iku kagiyatan besutandhing (''edit-a-thon'') taunan singkang ancas ngundhakaké sesurupan antarané paguyuban-paguyuban Asia ing Wikipédia. Lumaku sasuwéné wulansasi NovèmberNopèmber 2017, kagiyatan Wulan Asia ing Wikipédia Jawa nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel singkang gegayutan nagara-nagara ing Asia. Ing taun kapungkur, éwon artikel disumbangakékasumbangaké sarana puluhan basa ing dalem Wulan Asia Wikipédia.
 
Minangka tandhaning tetepungan antarané paguyuban-paguyuban Asia ing Wikipédia, saben wong singkang mèlu manawa kasil nggawé artikel singkang minangkani paugeran lan saorané cacah '''papat (4)''' bakal nampa kertu pos Wikipédia rancangan mirunggan saka nagara-nagara njaban rangkah singkang mèlu kagiyatan iki.
 
Para Wikipédia singkang nggawé artikel akèh dhéwé ing saben Wikipédia bakal kanugrahan jejuluk "Duta Asia Wikipédia". Mirunggan ing Wikipédia Jawa, sapa singkang gawé artikel akèh dhéwé uga bakal dibebungahiolèh novèlbebungah romah ''[[Wong Njaba]]''.
[[File:Asia (orthographic projection).svg|center|200px]]
<div style="text-align:center;">
 
|body =
== Paugeran ==
Ringkesé mangkéné: gawéa artikel anyar bab Asia (wong, panggon, budaya, lsp.) singkang ngemu saorangé 300 tembung utawa 3.000 bèt (''byte''), sinartan sumberé, ing dalem wulansasi NovèmberNopèmber 2017 iki. Artikel wujud pratélan ora kaétung.
* Artikel kudu gawéan anyar déning panjenengan (dudu saka ngembangaké artikel rintisan) singkang panggawéné antarané tanggal 1 NovèmberNopèmber 2018 0:00 lan 30 NovèmberNopèmber 2018 23:59 (UTC).
* Artikel ngemu saorané 300 tembung utawa 3.000 bèt.
* Artikel kudu minangkani paugeran [[Wikipedia:Kelayakan artikel|kalayakan artikel]].
* Artikel ngrembug bab sajabané Indonésia, contoné bab Jepang, Koréa, Indhiya, utawa nagara Asia liyané.
* Artikel ngemu réferènsi singkang patut; ukara singkang kurang mitayani utawa isih dadi perdondi ing sajeroningjeroné artikel kudu bisa diyektèkakékacihna lumantar sitiran singkang kapacak sajeroninging jeroné artikel iku.
* Artikel kena wujud pertalan saka Wikipédia liya.
* Artikel ora kena wujud pertalan mesin wutuh, nanging kudu dibesutkabesut dhisik.
* Artikel ora kena prakara (kena tagtengeran déning admin).
* Artikel ngemu tulisan singkang informatif.
* Artikel bisa ngrembug samubarang bab singkang gegayutan Asia.
* Artikel singkang dikumpul panitya kudu dipriksa panitya liya.
* Cathetan: Panitya bakal nemtokaké yèn sawijiningsawiji artikel tinampa utawa ora tinampa.
* Nalika panjenengan kasil nggawé artikel singkang minangkani paugeran cacah 4, panjenengan bakal nampa kertu pos WAW saka salah siji paguyuban Wikipédia ing Asia.
* Duta Asia Wikipédia bakal nampa partisara (sèrtifikat) tinandhatanganan afiliasiafiliyasi-afiliasiafiliyasi Asia uga kertu pos siji tambahan. Wacaa kaca [[Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia/Pitakon|Pitakon]] saperlu ngertèni informasi luwih akèh.
 
== Panitya ==
* [[Panganggo:Notanotheramy|Notanotheramy]]
* [[Panganggo:Wirjadisastra|Wirjadisastra]]
* [[Panganggo:Danangtrihartanto|Danangtrihartanto]]
 
== Dhaftar ==
Dhaftarana lumantar pranala iki. Panjenengan kena ndhaftar kapan waé. Panitya bakal mriksa manawa artikel wis miturutminangkani paugeran apa durung.
<div style="text-align:center;">
<!-- Please edit the "URL" accordingly, especially the "section" number; thanks -->
}}
 
== Pangumpulan artikel ==
Péngin ngirim artikel kanggo Wulan Asia Wikipédia? Kumpulaké artikelé panjenengan lumantar piranti Fountain.
 
</div>
 
Manawa panjenengan kangélan utawa ngalami masalah nalika nganggo Fountain, kandhakaké masalahé panjenengan [[Parembugan Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia|ing kéné]]. Manawa panjenengan isih ngalami masalah, panjenengan bisa ngumpulaké artikelé panjenengan [[Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia/Panumpukan|ing kéné]].
 
|footer =
}}
 
== AfiliasiAfiliyasi ==
[[File:Wikimedia-logo black.svg|40px|left|alt=|link=]]
{{flatlist|
63.840

besutan