Basa Jawa: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
# Dhialèk Ngayogyakarta lan Kedhu<ref name = "Poer 1953-2"/>
# Dhialèk Surakarta, Madiyun lan Semarang<ref name = "Poer 1953-2"/>
# Dhialèk RembangPati<ref name = "Poer 1953-2"/>
# [[Dhialèk Pesisiran|Dhialèk Pasisir lor wétan]] (Tuban, Gresik, Surabaya)<ref name = "Poer 1953-2"/>
# Dhialèk Malang-Pasuruhan<ref name = "Poer 1953-2"/>