Indonésia: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Ing [[26 Dhésèmber]] [[2004]], [[tsunami]] nerjang puluhan éwu warga ing [[NAD|Acèh]] lan [[Pulo Nias]], [[Sumatra]].
 
== Pulitik ꦥꦸꦭꦶꦠꦶꦏ꧀ ==
''Kanggo tulisan luwih pepak, pirsani [[Pulitik Indonésia]]''
[[Gambar:Ruang MPR.jpg|thumb|Pelantikan Présidhèn Indonésia déning [[Majelis Permusyawaratan Rakyat]] ing [[Gedung DPR/MPR|Komplèks Parlemèn]] Jakarta, 2014.]]