Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

19 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Lokasi Indonésia uga ana ing pinggir [[lèmpèng tèktonik]] kang aktif kang ateges Indonésia asring kena [[lindhu]] lan uga [[tsunami]]. Indonésia uga nduwé akèh gunung geni, salah sijiné ya iku [[gunung Krakatau]] ing selat Sundha.
 
== Ékonomi ꦲꦸꦏꦤꦩꦶ ==
''Kanggo tulisan luwih pepak, pirsani [[Ékonomi Indonésia]]''
[[Gambar:Muncan Bali Indonesia Rice-paddy-along-Jalan-Raya-Muncan-01.jpg|jmpl|Sawah ing Indonésia]]