Indonésia: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Sumrambahing kang ndunungi Indonésia ora warata. Sing ndunungi mundhak matikel-tikel kanthi angka kang dhuwur. Pulo Jawa kang aling padhet kang ndunungi, lan uga dadi punjering pamaréntahan. Pulo [[Jawa]] iba vital lan strategis lan kudu digatèkaké temenan. Padunung Indonésia kang manggon anèng pulo-pulo sisih lor luwih sithik, tinimbang nagara-nagara kaya ta [[Jepang]], [[Cina]] lan [[India]].
 
== Budaya ꦧꦸꦢꦪ ==
[[Gambar:Borobudur.JPG|200px|thumb|Candhi Barabudhur ing Magelang, Jawa Tengah]]
''Kanggo tulisan luwih gamblang, pirsani [[Budaya Indonésia]]''