Jawa: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Ana 2 suku gedhé ing pulo iki ya iku [[wong Jawa]] lan [[wong Sundha]]. Wong Jawa lumrahé manggon ing Jawa Tengah (uga Yogyakarta) lan Jawa Wétan, wong Sundha ing Jawa Barat. Suku gedhé liyané ing pulo Jawa ya iku, [[wong Madura]], [[wong Baduy]], [[wong Samin]] lan [[wong Tengger]].
 
== Budaya ꦧꦸꦢꦪ ==
'''''Kanggo tulisan sabanjuré, pirsani [[Budaya Jawa]]'''''