Dhadha: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang)
 
|DorlandsSuf =
}}
'''Dhadha''' iku pérangan [[anatomi]] ing [[manungsa]] lan [[kéwan]]. Sajeroning [[hominidae]], kalebu manungsa, dhadha iku pérangan awak antara [[gulu]] lan [[weteng]], kalebu organ-organ internal lan isi liyané kaya [[otot]], [[arteri]] lan [[vena]], [[balung]], lll. Isi dhadha sapérangan gedhé dilindhungi lan disokong déning [[balung iga]], [[balung geger]], lan [[balung pundhak]]. Ing manungsa, pérangan dhadha singkang kalindhungi déning balung iga karan uga [[toraks]].
 
{{anatomi manungsa}}
348.872

besutan