Wudel: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2)
(→‎top: éjaan, replaced: makhluk → makluk, nduwèni → duwé, umumé → lumrahé)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2))
|DorlandsSuf =
}}
'''Wudel''' utawa '''puser''' iku tandha bolongan katutup ing [[weteng]], sisa nalika tali puser dikethok saka weteng [[bayi]] singkang nembé lair supaya copot saka [[plasénta]]. Kabèh makluk [[mamalia]] singkang duwé plasenta mesthi bakal duwé puser. Ing kéwan lumrahé puser mung katon kaya garis tipis samar.
 
{{anatomi manungsa}}
352.737

besutan