1 Januari: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigatos: ganti isi, replaced: Mekkah → Mekah
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
(→‎Kadadosan Wigatos: ganti isi, replaced: Mekkah → Mekah)
* [[45 SM]] - [[Kalèndher Julius]] wiwit kanggé.
* [[404]] - Tetandhingan [[gladiator]] ingkang pungkasan dipunselenggarakan ing [[Roma]].
* [[630]] - [[Muhammad]] sesarengan kaliyan wadyabala tentaranipun naklukaken kitha [[MekkahMekah]] kanthi damai.
* [[1763]] - Abraham Lincoln, Présidhèn angka 16 [[Amérika Sarékat]] mroklamasèkaken émansipasi rasial.
* [[1801]] - Asteroid [[1 Ceres]], ingkang sepindhahan dipunpanggihi.
350.349

besutan