Abu Thalib: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Sasampunipun Kenabian Muhammad (570-632): ganti isi, replaced: Mekkah → Mekah
(→‎Abū Thālib Pejah: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan)
(→‎Sasampunipun Kenabian Muhammad (570-632): ganti isi, replaced: Mekkah → Mekah)
 
== Sasampunipun Kenabian Muhammad (570-632) ==
Sasampunipun Muhammad dipunangkat minangka [[rasul]] saha [[nabi]], piyambakipun dados tiyang ingkang nglindungi kulawarga Bani Hasyim saking serangan masarakat [[MekkahMekah]] saha sakitaripun. Abū Thālib pejah wonten ing taun kang sami kaliyan Khadijah binti Khuwailid, inggih punika taun 619 M.<ref name="internet 1"/>
== Abū Thālib Pejah ==
Abū Thālib pejah wonten ing kaanan kafir sasampunipun Muhammad usaha kanggé ngucap kalimat tauhid.<ref name="internet 2">[http://www.islamhouse.com/p/285626 Abū Thālib Pejah] (dipununduh 10 nopember 2012)</ref> Pinten-pinten bab ingkang saged dipunpundhut saking kawruh punika:
352.737

besutan