Multazam: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
ganti isi, replaced: Haram → Karam, sing → kang (4)
(éjaan, replaced: ing antara → antarané, islam → Islam)
(ganti isi, replaced: Haram → Karam, sing → kang (4))
[[File:Kaaba.png|thumb|right|Katrangan: 6. Multazam]]
'''Multazam''' iku sawijining ruwang singkang ambané kira-kira rong [[mèter]] singkang dumunung antarané [[Hajar Aswad]] lan lawang [[Ka'bah]]. Multazam minangka papan singkang ijabah kanggo [[dedonga]], bakal ditampa lan dikabulaké déning [[Allah|Allah S.W.T.]]
Cara dedonga nuladha apa singkang diayahi déning [[Muhammad|Muhammad S.A.W.]] ya iku kanthi nèmpèlaké pipi, dhadha lengen lan kaloro tapak tangan ing Multazam sinambi maca donga lan panjaluk marang Allah S.W.T.
 
== Uga delengen ==
* [[Masjid Al HaramKaram]]
* [[Ka'bah]]
* [[Ibadah kaji]]
352.737

besutan