Multazam: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: ganti isi, replaced: Masjid Al Karam → Masjidil Karam
(ganti isi, replaced: Haram → Karam, sing → kang (4))
(→‎Uga delengen: ganti isi, replaced: Masjid Al Karam → Masjidil Karam)
 
 
== Uga delengen ==
* [[Masjid AlMasjidil Karam]]
* [[Ka'bah]]
* [[Ibadah kaji]]
352.737

besutan