Surat Al Muthaffifiin: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sadurunge → sadurungé
(→‎top: ganti isi, replaced: Mekkah → Mekah)
(→‎top: ganti isi, replaced: sadurunge → sadurungé)
 
| Harf-e-Mukatta'at =
}}
'''Surah Al Muthaffifiin''' ([[basa Arab|Arab]]: '''المطفّفي''' ,"Kecurangan") ya iku surat ka-83 ing [[Al-Qur'an]]. Surat iki kagolong surat [[Makkiyah]], kang isiné ana 36 ayat. Diarani '''Al Muthaffifiin''' kang tegesé ''wong kang curang'' iku dijupuk saka [[tembung]] Al Muthaffifiin kang ana ing ayat pisanan surat iki. Surat iki surat pungkasan kang mudhun ing [[Mekah]] sadurungesadurungé [[ijrah]].
 
== Pokok-Pokok Isi ==
352.737

besutan