Gurung: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Wirjadisastra ngalih kaca Kerongkongan menyang Gurung
(Ndandani paramasastra)
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi punsèl Besutan aplikasi Android
c (Wirjadisastra ngalih kaca Kerongkongan menyang Gurung)
 
63.848

besutan