Wong Uighur: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: mazhab → madahab
c (→‎top: clean up, replaced: nggunakake → nggunakaké (2) using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: mazhab → madahab)
 
Saliyané ing [[Cina|Républik Rakyat Cina]], suku iki ana uga ing [[Kazakhstan]], [[Kyrgystan]] lan [[Uzbekistan]].
 
Suku Uighur lan [[suku Hui]] iku suku kang agamané Islam ing Tiongkok. Nanging ana bedane ing babagan budaya lan gaya uripé. Suku Uighur luwih mèlu aliran [[Sufi]], yèn suku Hui luwih ngarah ing [[mazhabmadahab]] [[Hanafi]].
Suku Uighur akèh kang manggon ing [[Xinjiang]]. Kurang luwih 80% saka suku Uighur ana ing panggon kang arane [[Tarim Basin]].
 
348.872

besutan