Mrica lolot: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Manfangat: ganti isi, replaced: asam → asem
(ganti isi, replaced: Tanduran → Tuwuhan, tanduran → tuwuhan (3))
(→‎Manfangat: ganti isi, replaced: asam → asem)
 
 
== Manfangat ==
Sakabèh perangan wit mrica lolot ngandhut [[saponin]], [[flavonoid]], [[polifenol]] lan [[lenga atsiri]].<ref>{{Cite web|url=http://biodiversitywarriors.org/m/isi-katalog.php?idk=2507|title=Merica Lolot {{!}} Katalog Biodiversity Warriors|last=Warriors|first=Biodiversity|website=Biodiversity Warriors|language=en-US|access-date=2018-03-11}}</ref> Mrica lolot bisa digunakaké kanggo tamba [[rématik]] lan [[asamasem urat]].
 
== Rujukan ==
352.737

besutan