Jeruk: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎Jeruk keprok: ganti isi, replaced: asam → asem
(→‎Jeruk bali: ganti isi, replaced: kelenjar → klanjer)
(→‎Jeruk keprok: ganti isi, replaced: asam → asem)
 
-kalsium
-gula
-asamasem setrat
 
Khasiat:
348.872

besutan