Wiji: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud
(ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan (4))
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
[[Gambar:Capsicum0.jpg|thumb|Wiji ing [[lombok]] abang kang kabukak]]
'''Wiji''' ([[basa Latin]]:''semen'') iku [[bakal wiji]] (ovulum) saka [[Spermatophyta]] kang wis [[mateng]]. Wiji bisa kalindhungi déning [[organ]] liya (woh, ing '''Angiospermae''' utawa [[Magnoliophyta]]) utawa ora (ing '''[[tetuwuhan wiji kabukak|Gymnospermae]]'''). Saka pandelengan [[évolusi]], wiji arupawujud [[embrio]] utawa tetuwuhan cilik kang kamodhifikasi saéngga bisa tahan luwih suwé ing kaanan kurang selaras kanggo [[tuwuh]]. (Pirsani ''[[metagenesis|pagiliran keturunan]]'').
 
== Pirsanana uga ==
352.737

besutan