Omnivora: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud
(→‎top: ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan)
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
'''Omnivora''' iku [[organisme]] kang mangan sawernaning panganan ya iku arupawujud [[tetuwuhan]] lan uga daging utawa [[sato kéwan]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan