Tajikistan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
 
|footnotes=
}}
'''Républik Tajikistan''' iku nagara sempalan [[Uni Soviet]] ing [[Asia Tengah]] kang wewatesan karo [[Afganistan]], [[Républik Rakyat Tiongkok]], [[Kirgizstan]], lan [[Uzbekistan]]. Kondhisi geografisé arupawujud dataran dhuwur kang ora wewatesan karo [[segara]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan